Advies

De Vakman Schilder houdt zich bezig met binnen- en buitenschilderwerk. Voor elke klus, groot of klein inventariseren wij de huidige staat van uw woning, winkelpand of bedrijfsgebouw. Want een goed begin is het halve werk! Belangrijk voor de levensduur van uw schilderwerk is een goede voorbehandeling en het gebruiken van goede materialen.

Buitenschilderwerk
Voor buitenschilderwerk is het belangrijk dat houten kozijnen, deuren, puien en (houten en betonnen) dakgoten goed beschermd worden tegen weersinvloeden. Als het warm is zetten de meeste houtsoorten en plaatmaterialen uit. Als het koud is krimpen deze materialen. De verf, lak of andere beschermlagen moeten daarom elastisch zijn en niet barsten. Kwalitatief hoogwaardige materialen zijn daarom van groot belang. Houtmaterialen zijn vaak vochtig. Als dit 100% wordt afgedekt is het mogelijk dat blaarvorming of andere beschadiging in de verflaag ontstaat. Daarom wordt vaak gekozen voor een vochtregulerend verfsysteem. Hierdoor kan het vocht uit het hout ontsnappen. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden!

Binnenschilderwerk
Voor binnenschilderwerk hebben de weerschommelingen geen invloed. Hier zijn kleuren, afwerking en goede reiniging belangrijker. Een stijlvol interieur, een sfeervolle slaapkamer, een gezellige kinderkamer of een mooie badkamer: voor elk vertrek, voor elk plafond en elke wand is er een passende oplossing voor schilderen en behangen.

Laminaat, vloerbedekking, gordijnen en nog veel meer
Wist u dat u bij De Vakman Schilder ook tegen gunstige prijzen laminaat, vloerbedekking en bijpassende raambekleding (gordijnen, lamellen of jaloezie├źn), architraven en ornamenten kunt bestellen?

Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen