Dé Vakman Schilder en Behanger van Leeuwarden!

  • Vakmanschap
  • Betaalbaar schilderwerk
  • Eerlijk & betrouwbaar

‘De Vakman Schilder’ Hisse Lautenbag toont al meer dan 10 jaar vakmanschap als het gaat om schilderwerk, behangwerk en het sausen van plafonds en muren. Goede voor- en nabewerkingen en gebruikmaking van de beste materialen staan garant voor kwalitatief hoogwaardig vakwerk waar u jarenlang plezier aan beleeft.

De Vakman Schilder is kleinschalig en daarmee een uitstekende partner voor particulieren en bedrijven en instellingen met niet te grote omvang. Naast de vele Leeuwarder klanten, uit alle delen van de stad, weten ook veel klanten uit de omliggende dorpen De Vakman Schilder te vinden. De Vakman Schilder houdt uw woning en bedrijfspand in topconditie.

Naast binnen- en buitenschilderwerk kunt u bij De Vakman Schilder ook terecht voor laminaat of vloerbedekking voor kamer en/of slaapkamers.

De Vakman Schilder:

  • Levert keurig vakwerk
  • Gebruikt de beste materialen
  • Hanteert nette prijzen

Voor al uw schilder- en behangwerkzaamheden
Zodra de weersomstandigheden het in het voorjaar het toelaten houd ik mij bezig met buitenschilderwerk. Het verfraaien en beschermen van woningen en bedrijfspanden is mijn passie. Mijn werkgebied is Leeuwarden en omliggende dorpen zoals Stiens, Sint Annaparochie, Berlikum, Beetgumermolen, Dronrijp, Goutum, Wirdum, Grou, Tytsjerk en alle tussenliggende dorpen.

Een enkel plafond of gehele woning
’s Winters, bij slechte weersomstandigheden en op momenten dat het nodig is, pak ik binnenklussen aan. Een leuke bijkomstigheid is dat u dan profiteert van een aantrekkelijke Winterkorting. Soms gaat het om het sausen van een plafond en wanden of behangen we een slaapkamer. Een andere keer schilderen we de hele woning van boven tot onder. Dan weer is het een nieuwbouwwoning, een andere keer gaat het om een historisch pand in de binnenstad. In alle gevallen ziet uw woning, kamer, keuken of slaapkamer er na een frisse schilderbeurt weer spic en span uit.

Afspraak = afspraak
Kwaliteit en service vinden we belangrijk. Daarom werken we veilig, met kwalitatief hoogwaardige materialen en voeren de aan ons toevertrouwde opdrachten zorgvuldig uit. Afspraak is bij ons afspraak. Als we beloven dat we maandag komen, dan komen we maandag. Calamiteiten voorbehouden.

Snel schakelen met partners
Soms kom ik tijdens onderhoud dingen tegen die snel moeten worden verholpen. Bijvoorbeeld een rot kozijn of een dekkende dakgoot. In zo’n geval schakel ik partners in die deze klussen snel kunnen uitvoeren. Voor u dus één aanspreekpunt voor elke klus.

Helder plan van aanpak
Mijn werkwijze is praktisch. Naar aanleiding van uw aanvraag neem ik op locatie de werkzaamheden op. U ontvangt van mij een duidelijke offerte en, bij akkoord van de offerte, maak ik samen met u afspraken wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?
Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen