Sterk in binnenschilderwerk

Sausen en behangen
De winterperiode is bij uitstek dé periode om uw interieur een facelift te geven. De Vakman Schilder doet dat op allerlei manieren. Door het sausen van plafonds en/of wanden ziet uw kamer, douche of slaapkamer er alweer een stuk frisser uit. Ook geeft een nieuw, klassiek of modern behang, bijvoorbeeld glasvezelbehang of glasweefselbehang een heel andere uitstraling aan uw interieur. Wij plakken behang in alle soorten en maten. Wij behangen uw hele woning maar eventueel ook alleen de kinderkamer, woonkamer of logeerkamer. Op wanden die vaker gereinigd moeten worden plakken we vaak wasbaar behang of schuimvinyl.

Spuitwerk
Wij verzorgen ook spuitwerk naar wens. Dit is vooral geschikt voor nieuwbouw woningen. Met deze techniek kunnen snel een groot deel van de muren in wit of kleur spuiten, zonder problemen!

Ook muren met fotobehang
Steeds vaker behangen we één wand van de woonkamer of slaapkamer met fotobehang. Het plakken van een fotowand vraagt specifieke vaardigheden voor het mooiste resultaat. Bij De Vakman Schilder bent u aan het juiste adres, lees er hier meer over.

Het schilderen van deuren, kozijnen en kasten
Door het vele gebruik beschadigen deuren, kasten, radiatoren, ramen en kozijnen. Een schilderbeurt zorgt dan voor een aangenamer verblijf en maakt schoonmaken een stuk makkelijker. Wilt u alleen de badkamer opnieuw strak in de verf of alleen de kinderkamer? Ook dat voer ik graag voor u uit!

Ons werkgebied
Schildersbedrijf De Vakman Schilder is gevestigd in Leeuwarden maar rekent heel Friesland (Fryslân) tot haar werkgebied. Regelmatig zijn we voor schilder- en behangklussen te vinden in Leeuwarden, Franeker, Stiens, Hallum, Gemeente Waadhoeke, Dronrijp en Tytsjerk.

Onze werkwijze
Zorgvuldigheid vinden wij belangrijk. Zowel in de voorbereiding als in de uitvoering. Wij zorgen ervoor dat de overlast tot een minimum wordt beperkt zodat u uw woning zo normaal mogelijk kunt blijven gebruiken tijdens de opfrisbeurt. Wij werken stofvrij. Ons apparatuur wordt zo aangesloten dat er geen stof vrijkomt in uw huis.

Prijsvoorstel schilderwerk en behangklussen
Wilt u een offerte voor het sausen, schilderen of behangen van uw interieur? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te doen.

Wij geven u graag een indruk van onze mogelijkheden qua schilderwerk, het sausen en behangen van wanden en ander klein onderhoud aan de hand van de onderstaande referenties. Plafond sausen, woonkamerwanden sausen, schilderen van deuren en kozijnen en keukenkasten voorzien van zijdeglansverf.

Offerte aanvragen